Nou curs d'Iniciació a la fotografia (digital)


Jas tenim dates i continguts pel curs vinent d'iniciació a la fotografia. Aprofita aquesta oportunitat per conèixer bé la càmera i les seves característiques per fer les fotos que imagines. També aquest any hauran novetats en les sortides de pràctiques. Més endavant us explicarem en què consistiran aquestes noves sortides. Farem un pas més perquè domineu les fotos d'objectes o persones amb moviment. ;) 

Del 07 de maig al 10 de juliol. Tots els dimarts i els dijous de 19.30 a 21 h al local de l'Agrupació, plaça de la Creu, 18 · Igualada. El preu del curs és de 125 € pels no socis i de 100 € pels socis de l'Agrupació. Aprofita per fer-te soci i gaudeix de molts més avantatges. Envia un mail a: afigualada@gmail.com

Recorda inscriiure't fent una transferencia al compte corrent: ES53 3140 0001 9400 1238 8100 escrivint el nom de l’ordenant i posant en el concepte:  INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA.

 

Continguts dels curs:

· La càmera · Els objectius · Control de l’exposició · La composició · 1a Sortida de pràctiques · Temes: El paisatge · Temes: El retrat · 2a Sortida de pràctiques · Tipus d’arxius · Comentari 2a sortida · El flaix, estudi de llum · Sortida nocturna · Edició de la imatge · Edició de la imatge · 3a Sortida de pràctiques · Edició de la imatge · Comentari 3a sortida · Visita, impressió digital · Presentació treballs dels alumnes · Lliurament de diplomes

*Les sortides de pràctiques podran ser tant el dissabte com el diumenge, amb consens amb els assistents al curs,i enguany també les farem durant l'horari de les classes. 

*En algunes classes serà necessari portar un ordinador portàtil. 

Per a qualsevol aclariment sobre el curs,  podeu enviar un correu a la adreça: afigualada@gmail.com